function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

Inclusive Data Management System Online Course

Public·123 Learners

Futbol sevgisi her nesilde artıyor

Futbolun nesiller boyunca nasıl daha da sevildiği hakkında bir içerik hazırlıyorum ve yardıma ihtiyacım var. Büyüklerden çocuklara aktarılan bu tutkunun nasıl devam ettiğini anlatmak istiyorum. Fakat metni akıcı ve ilgi çekici şekilde yazmakta zorlanıyorum. Daha iyi bir anlatım için önerilere ihtiyacım var.

4 Views

Futbol sevgisi, nesilden nesile aktarılan evrensel bir tutkudur. Bu konuda bir blog yazıyorum ve çocuklardan yetişkinlere kadar herkesin bu spora nasıl bağlandığını anlatmak istiyorum. Aile içindeki futbol kültürü bu sevgiyi daha da güçlendirir. İçerik hazırlarken tarihsel bilgiler ve genel futbol verilerini gibi platformlardan sadece referans amaçlı inceliyorum. Amacım futbolun kalıcı etkisini vurgulamaktır.

bottom of page